Αστερασ Τριπολησ Παοκ - Asteras Tripolhs Paok Ta Gkol Twn Sfinterski Kai Moynafo Gia To 1 1 Vid Fosonline - Ο παοκ κατάφερε να σπάσει το μπλόκο της τρίπολης, να φτάσει σε ένα καθαρό διπλό και να διατηρήσει το +8 από τον ολυμπιακό.

Αστερασ Τριπολησ Παοκ - Asteras Tripolhs Paok Ta Gkol Twn Sfinterski Kai Moynafo Gia To 1 1 Vid Fosonline - Ο παοκ κατάφερε να σπάσει το μπλόκο της τρίπολης, να φτάσει σε ένα καθαρό διπλό και να διατηρήσει το +8 από τον ολυμπιακό.. Αρχική ετικέτες αστερασ τριπολησ παοκ. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Μόνο εδώ θα βρείτε όλα τα link για να μπορέσετε να δείτε τον αγώνα της αγαπημένης σας ομάδας.προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του κυπέλλου. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα μεγάλη νίκη του αστέρα στο ηράκλειο με σκόρερ τον τζίμα. Live ο παοκ με τον αστέρα τρίπολης για την 24η αγωνιστική της superleague το σάββατο 27/02 στις 19:30.

Οι γηπεδούχοι μάλιστα μπορούν να αισιοδοξούν, διότι έχουν. Αρχική ετικέτες αστερασ τριπολησ παοκ. Δεύτερη αγωνιστική εκτός έδρας για τον δικέφαλο του βορρά και μετά την ισοπαλία επί του άρη με. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Τιμη εισιτηριου 5€ με απεριόριστη μπύρα.

Asteras Tripolhs Paok Ta Gkol Twn Sfinterski Kai Moynafo Gia To 1 1 Vid Fosonline
Asteras Tripolhs Paok Ta Gkol Twn Sfinterski Kai Moynafo Gia To 1 1 Vid Fosonline from www.fosonline.gr
Τσιφτσής, assen, ζήσης, παπαγγελής, αντζουλάς, κοντογιαννόπουλος παοκ: Ματς με φόντο τα playoffs διεξάγεται (19:30) στο θεόδωρος κολοκοτρώνης, με τον αστέρα τρίπολης να υποδέχεται τον παοκ για την 24η. Δημοσιεύθηκε από admin on monday, november 11th, 2013 ο αστέρας τρίπολης ανέβηκε στην super league για πρώτη φορά το 2006 και από τότε δεν υποβιβάστηκε ποτέ. Σημαντική νίκη για τους αρκάδες που «βλέπουν» ευρώπη (vids). Απέδρασε από την τρίπολη ο παοκ! Αρχική ετικέτες αστερασ τριπολησ παοκ. Οι γηπεδούχοι μάλιστα μπορούν να αισιοδοξούν, διότι έχουν. Με δυο «κολλητά» γκολ του βιεϊρίνια και του μαουρίσιο (και ένα απίστευτο αυτογκόλ του τριανταφυλλόπουλου), ο παοκ πήρε μια πολύ μεγάλη νίκη στην τρίπολη.

Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α.

Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα μεγάλη νίκη του αστέρα στο ηράκλειο με σκόρερ τον τζίμα. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Ματς με φόντο τα playoffs διεξάγεται (19:30) στο θεόδωρος κολοκοτρώνης, με τον αστέρα τρίπολης να υποδέχεται τον παοκ για την 24η. Με δυο «κολλητά» γκολ του βιεϊρίνια και του μαουρίσιο (και ένα απίστευτο αυτογκόλ του τριανταφυλλόπουλου), ο παοκ πήρε μια πολύ μεγάλη νίκη στην τρίπολη. Μόνο εδώ θα βρείτε όλα τα link για να μπορέσετε να δείτε τον αγώνα της αγαπημένης σας ομάδας.προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του κυπέλλου. Τιμη εισιτηριου 5€ με απεριόριστη μπύρα. Δεύτερη αγωνιστική εκτός έδρας για τον δικέφαλο του βορρά και μετά την ισοπαλία επί του άρη με. Αναστασόπουλος, φυτανίδης (80' ρόκας), ουριμπάρι, καρντόσο, αργυρόπουλος (58' βίλτσες), μπαστία (68' έντερ). Live ο παοκ με τον αστέρα τρίπολης για την 24η αγωνιστική της superleague το σάββατο 27/02 στις 19:30. Δημοσιεύθηκε από admin on monday, november 11th, 2013 ο αστέρας τρίπολης ανέβηκε στην super league για πρώτη φορά το 2006 και από τότε δεν υποβιβάστηκε ποτέ. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Σπουδαία νίκη για τους πελοποννήσιους. Σιαμπάνης , καπρέτσος (46′ τζοβάρας), δημητρίου, πολύζος (65′ μίσκοβιτς), παπαθανασίου.

Live ο παοκ με τον αστέρα τρίπολης για την 24η αγωνιστική της superleague το σάββατο 27/02 στις 19:30. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Σιαμπάνης , καπρέτσος (46′ τζοβάρας), δημητρίου, πολύζος (65′ μίσκοβιτς), παπαθανασίου. Τσιφτσής, assen, ζήσης, παπαγγελής, αντζουλάς, κοντογιαννόπουλος παοκ: Απέδρασε από την τρίπολη ο παοκ!

Ta Highlights Toy Agwna Paok Asteras Tripolhs Deite To Penalti Efeyresh Ston Prigiobits Vid Fosonline
Ta Highlights Toy Agwna Paok Asteras Tripolhs Deite To Penalti Efeyresh Ston Prigiobits Vid Fosonline from www.fosonline.gr
Μόνο εδώ θα βρείτε όλα τα link για να μπορέσετε να δείτε τον αγώνα της αγαπημένης σας ομάδας.προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του κυπέλλου. Σπουδαία νίκη για τους πελοποννήσιους. Δημοσιεύθηκε από admin on monday, november 11th, 2013 ο αστέρας τρίπολης ανέβηκε στην super league για πρώτη φορά το 2006 και από τότε δεν υποβιβάστηκε ποτέ. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα μεγάλη νίκη του αστέρα στο ηράκλειο με σκόρερ τον τζίμα. Live ο παοκ με τον αστέρα τρίπολης για την 24η αγωνιστική της superleague το σάββατο 27/02 στις 19:30. Ο αστέρας τρίπολης είναι η τελευταία ομάδα που νίκησε τον παοκ μέσα στον αγωνιστικό χώρο (4/3/2018) για το πρωτάθλημα. Ματς με φόντο τα playoffs διεξάγεται (19:30) στο θεόδωρος κολοκοτρώνης, με τον αστέρα τρίπολης να υποδέχεται τον παοκ για την 24η. Οι γηπεδούχοι μάλιστα μπορούν να αισιοδοξούν, διότι έχουν.

Live ο παοκ με τον αστέρα τρίπολης για την 24η αγωνιστική της superleague το σάββατο 27/02 στις 19:30.

Σιαμπάνης , καπρέτσος (46′ τζοβάρας), δημητρίου, πολύζος (65′ μίσκοβιτς), παπαθανασίου. Με δυο «κολλητά» γκολ του βιεϊρίνια και του μαουρίσιο (και ένα απίστευτο αυτογκόλ του τριανταφυλλόπουλου), ο παοκ πήρε μια πολύ μεγάλη νίκη στην τρίπολη. Απέδρασε από την τρίπολη ο παοκ! Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα μεγάλη νίκη του αστέρα στο ηράκλειο με σκόρερ τον τζίμα. Οι γηπεδούχοι μάλιστα μπορούν να αισιοδοξούν, διότι έχουν. Ο αστέρας τρίπολης είναι η τελευταία ομάδα που νίκησε τον παοκ μέσα στον αγωνιστικό χώρο (4/3/2018) για το πρωτάθλημα. Αναστασόπουλος, φυτανίδης (80' ρόκας), ουριμπάρι, καρντόσο, αργυρόπουλος (58' βίλτσες), μπαστία (68' έντερ). Live ο παοκ με τον αστέρα τρίπολης για την 24η αγωνιστική της superleague το σάββατο 27/02 στις 19:30. Σημαντική νίκη για τους αρκάδες που «βλέπουν» ευρώπη (vids). Δεύτερη αγωνιστική εκτός έδρας για τον δικέφαλο του βορρά και μετά την ισοπαλία επί του άρη με. Τιμη εισιτηριου 5€ με απεριόριστη μπύρα. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Ο παοκ κατάφερε να σπάσει το μπλόκο της τρίπολης, να φτάσει σε ένα καθαρό διπλό και να διατηρήσει το +8 από τον ολυμπιακό.

Ο αστέρας τρίπολης είναι η τελευταία ομάδα που νίκησε τον παοκ μέσα στον αγωνιστικό χώρο (4/3/2018) για το πρωτάθλημα. Δημοσιεύθηκε από admin on monday, november 11th, 2013 ο αστέρας τρίπολης ανέβηκε στην super league για πρώτη φορά το 2006 και από τότε δεν υποβιβάστηκε ποτέ. Σιαμπάνης , καπρέτσος (46′ τζοβάρας), δημητρίου, πολύζος (65′ μίσκοβιτς), παπαθανασίου. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Τσιφτσής, assen, ζήσης, παπαγγελής, αντζουλάς, κοντογιαννόπουλος παοκ:

Ta Stigmiotypa Apo To Paok Asteras Tripolhs
Ta Stigmiotypa Apo To Paok Asteras Tripolhs from metrosportls-sf.cdn.edgeport.net
Τσιφτσής, assen, ζήσης, παπαγγελής, αντζουλάς, κοντογιαννόπουλος παοκ: Ο παοκ κατάφερε να σπάσει το μπλόκο της τρίπολης, να φτάσει σε ένα καθαρό διπλό και να διατηρήσει το +8 από τον ολυμπιακό. Στην τρίπολη αγωνίζεται ο παοκ. Αρχική ετικέτες αστερασ τριπολησ παοκ. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Live ο παοκ με τον αστέρα τρίπολης για την 24η αγωνιστική της superleague το σάββατο 27/02 στις 19:30. Μόνο εδώ θα βρείτε όλα τα link για να μπορέσετε να δείτε τον αγώνα της αγαπημένης σας ομάδας.προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του κυπέλλου. Απέδρασε από την τρίπολη ο παοκ!

Αρχική ετικέτες αστερασ τριπολησ παοκ.

Αρχική ετικέτες αστερασ τριπολησ παοκ. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα μεγάλη νίκη του αστέρα στο ηράκλειο με σκόρερ τον τζίμα. Σημαντική νίκη για τους αρκάδες που «βλέπουν» ευρώπη (vids). Τιμη εισιτηριου 5€ με απεριόριστη μπύρα. Ο παοκ κατάφερε να σπάσει το μπλόκο της τρίπολης, να φτάσει σε ένα καθαρό διπλό και να διατηρήσει το +8 από τον ολυμπιακό. Στην τρίπολη αγωνίζεται ο παοκ. Ο αστέρας τρίπολης είναι η τελευταία ομάδα που νίκησε τον παοκ μέσα στον αγωνιστικό χώρο (4/3/2018) για το πρωτάθλημα. Αναστασόπουλος, φυτανίδης (80' ρόκας), ουριμπάρι, καρντόσο, αργυρόπουλος (58' βίλτσες), μπαστία (68' έντερ). Απέδρασε από την τρίπολη ο παοκ! Δεύτερη αγωνιστική εκτός έδρας για τον δικέφαλο του βορρά και μετά την ισοπαλία επί του άρη με. Οι γηπεδούχοι μάλιστα μπορούν να αισιοδοξούν, διότι έχουν. Με δυο «κολλητά» γκολ του βιεϊρίνια και του μαουρίσιο (και ένα απίστευτο αυτογκόλ του τριανταφυλλόπουλου), ο παοκ πήρε μια πολύ μεγάλη νίκη στην τρίπολη. Σιαμπάνης , καπρέτσος (46′ τζοβάρας), δημητρίου, πολύζος (65′ μίσκοβιτς), παπαθανασίου.

Δημοσιεύθηκε από admin on monday, november 11th, 2013 ο αστέρας τρίπολης ανέβηκε στην super league για πρώτη φορά το 2006 και από τότε δεν υποβιβάστηκε ποτέ αστερασ τριπολησ. Οι γηπεδούχοι μάλιστα μπορούν να αισιοδοξούν, διότι έχουν.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook